Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με Πιστόλι

 
 
Μεσοθεραπεία
 
 
 
Μεσοθεραπεία
 
 
 
 
Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία από τον Dr Pistor, με στόχο την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και δομής της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία που πραγματοποιείται στο ιατρείο είναι ενέσιμη και γίνεται με κορυφαίο πιστόλι μεσοθεραπείας της εταιρίας Pistor. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του πιστολιού στη μεσοθεραπεία είναι η ελαχιστοποίηση του πόνου και η ακρίβεια των ενέσεων. Το πιστόλι ρυθμίζεται κάθε φορά εκ των προτέρων, ώστε η έγχυση των συστατικών να γίνεται στο ίδιο επιθυμητό βάθος, με τον ίδιο ρυθμό, αφήνοντας την ίδια ποσότητα υλικού με κάθε πάτημα της σκανδάλης.

Με τον τρόπο αυτό, η θεραπεία καθίσταται σαφώς πιο αποτελεσματική αλλά και πιο ανώδυνη σε σχέση με την ενέσιμη μεσοθεραπεία χωρίς πιστόλι.
 
Μεσοθεραπεία Προσώπου
 
 
Μεσοθεραπεία
 
 
 
Κατά τη διαδικασία της μεσοθραπείας προκαλείται ένας μικροσκοπικός (μη ορατός) τραυματισμός με τη μέθοδο πολλαπλών νυγμών, ώστε να ενεργοποιηθεί το δέρμα και να «χτίσει» στα σημεία αυτά νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Παράλληλα, γίνεται έγχυση ενεργών στοιχείων με στόχο τη βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος.
 
 
 
 
Kάθε θεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά από εγχύσεις βιταμινών, υαλουρονικού οξέος, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου και το πρωτόκολλο που ακολουθείται.

Το μέγιστο αποτέλεσμα στο πρόσωπο είναι ορατό μετά από 2 ημέρες. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 6 μήνες και απαιτούν 3-6 επισκέψεις, σε μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων, ανάλογα με το πρόβλημα.

Για πιο μόνιμα αποτελέσματα συστήνεται μια συνεδρία συντήρησης κάθε 3-4 μήνες.
 
 
 
Μεσοθεραπεία σώματος
 
Εξαιρετικά δημοφιλής παραλλαγή της μεσοθεραπείας είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP), όπου αντί για έτοιμα κοκτέιλ χρησιμοποιούνται συστατικά από το αίμα του εκάστοτε ασθενή.
 
Μεσοθεραπεία προσώπου Δερματολόγος Κιριμλίδου
 
 
 

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Κιριμλίδου Αικατερίνη

 
Ιατρείο Θεσσαλονίκης: Μητροπόλεως 57
546 23 Θεσσαλονίκη
 
Τηλέφωνο:+302310269201
 
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 21:00
κατόπιν ραντεβού.
 
 
 
Ιατρείο Τρικάλων: Βύρωνος 12, 42100 Τρίκαλα
 
Τηλέφωνο:+302431077243
 
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 κατόπιν ραντεβού
 
 
 
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
AAD
 
 
 
EADV
 
 
 
ΕΔΑΕ
 
 
 
General Medical Council
 
 
 
HDS
 
 
 
International Dermoscopy Society